Szalóky Renáta

Szalóky Renáta

Szalóky Renáta

profile-pic
Személyes

Akik nélkül ez nem valósulhatott volna meg

2020. szeptember 13.

Amikor életünkben egy pozitív mérföldkőhöz érkezünk, történik valami nagyon nagy és nem mindennapi, szuper dolog velünk, vagy egy álmunk valóra válik, hirtelen hatalmas boldogság zúdul ránk, amit szeretnénk azonnal megosztani szeretteinkkel és a hozzánk közel állókkal is. A nagy boldogsággal szinte kézen fogva jár a hála érzése is, és ilyenkor előjön az emberből a filmekből is ismert, „akik nélkül ez nem valósulhatott volna meg” érzés. Igen, most itt is ez jön, de talán egy kicsit másképp, mint a hollywoodi filmekben.

Nekem a saját weboldalam létrejöttével egy közel 4 éves álmom vált valóra. Az én életemben most, amikor úgy érzem vállalati HR területen már maximálisan megtaláltam a helyem, jött el annak az ideje, hogy egy új pályára lépjek.

Legnagyobb köszönettel a testvéremnek tartozom, aki ezt a hozzám illő honlapot megálmodta és megvalósította benne minden kérésem.

Köszönettel tartozom a családomnak és barátaimnak, akik bátorítottak és olyankor is hittek bennem, amikor én még nem magamban.

Meglepő módon, de így visszatekintve hálával tartozom annak a két ex-főnökömnek is, akik nem éppen szerethetővé és könnyűvé tették az egykori munkanapjaimat. Nélkülük soha nem jutott volna eszembe, hogy „főnök nélkül” is lehet dolgozni. A mellettük töltött időkben döbbentem rá, hogy attól, hogy ők nem értékelik a meglévő tudásom és tapasztalataimat, az még nem azt jelenti, hogy más sem venné ennek hasznát. Ezekben az időkben fogalmazódott meg bennem a gondolat, erősödött bennem egyre inkább az érzés és tettvágy, hogy a tudásom felhasználhatom arra is, hogy más munkavállalóknak segítsek egy jobb állás megtalálásában.

Tapasztalatból tudom, hogy egy jó munkahely fél egészség, avagy igazi kincs. Nincs annál felemelőbb érzés, mint amikor nap, mint nap azt csinálhatod, ami örömet okoz, és amit szeretsz.

Köszönöm!